Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

bir arkadaşımın manson hakkındaki düşünceleri..

4 posters

bir arkadaşımın manson hakkındaki düşünceleri.. Empty bir arkadaşımın manson hakkındaki düşünceleri..

Mesaj tarafından billy Çarş. Tem. 25, 2007 2:08 am

çok dinlemediğim bi kişi. sadece 2-3 şarksı var elimde. çoğu zaman manson dinleyeyim diye bir ihtiyaç duymadım. ama bu dış görünüşten veya yaptığı hareketten değil. kimseyi dış görünüşüyle yargılamam. annemin tabiriyle "cehennem zebanilerine benziyo, bu adambir arkadaşımın manson hakkındaki düşünceleri.. Icon_smile" annem haftasonlarıcehennemde tatil yapmayı severde. bir sürü cehennem zebanisi görmüştür kendisi tahminimcebir arkadaşımın manson hakkındaki düşünceleri.. Icon_smile_big. tabiki de bunla bi alakası yok. hatta bi röportajında. "benim gibi olmak istiyen okadar çok genç varki, ama onları gördükce utanıyorum." demiş. "çünkü herkes kendi gi olmalı. ben kendimi böle ifade etmeyi istiyorum" diyerek konuşma devam ediyor. bence söledikleri güzel bişey. sonuçta herkesin kendi düşüncesi, yaşamı. ama MTv olmasaydı belki bu adamda böle olmazdı. çünkü Mtv nin türettiği , piyasaya soktuğu biri. hayatından memnunsa bizi ilgilendirmez sanırım. dinlemek isteyende dinler. 13-17 yaş meselesine gelirsek. bencede söyleyen arkadaşlar haklı biraz. çünkü o yaşlar genelde metal veya rock müziği tanıma yıllarıdır. ve en fazla konuşulan isimler yada en fazla duyulan isimler önce dinlenmeye başlar. sanmıyorum ki çoğumuz ilk Dream theater la başlasın bu tarz müziğe. dinleyenede saygı, sevmeyenede saaygı duymak gerek sanırım

bi marilyn manson hakkında ne kadar uzun şey yazdım. adamı nerdeyse tanımıyorum bilebir arkadaşımın manson hakkındaki düşünceleri.. Icon_smile_big
billy
billy
İlerlemiş Üye
İlerlemiş Üye

bir arkadaşımın manson hakkındaki düşünceleri.. Empty Geri: bir arkadaşımın manson hakkındaki düşünceleri..

Mesaj tarafından tılsım Çarş. Tem. 25, 2007 9:56 am

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
tılsım
tılsım
Admin

Kadın

http://www.tokiohotelfantr.com

bir arkadaşımın manson hakkındaki düşünceleri.. Empty Geri: bir arkadaşımın manson hakkındaki düşünceleri..

Mesaj tarafından RockForewerGuns Çarş. Tem. 25, 2007 8:29 pm

küçük_vampir demiş ki:Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Şey aslında benim tanışmam sweet dreams şarkısı ile olmuştu we çok yeni... ama güzel
RockForewerGuns
RockForewerGuns
Moderator
Moderator

Erkek

Mesaj tarafından tılsım Çarş. Tem. 25, 2007 9:04 pm

RockForewerGuns demiş ki:
küçük_vampir demiş ki:Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Şey aslında benim tanışmam sweet dreams şarkısı ile olmuştu we çok yeni... ama güzel

evt güzel kükrüyo zuha Very Happy
tılsım
tılsım
Admin

Kadın

http://www.tokiohotelfantr.com

Mesaj tarafından Vampire Çarş. Tem. 25, 2007 9:15 pm

yaaa Very Happy Very Happy
Vampire
Vampire
Admin

Erkek

http://rock.ingoo.us

- Similar topics