bir arkadaşımın manson hakkındaki düşünceleri..
4 posters
:: Marilyn Manson :: Hakkında
1 sayfadaki 1 sayfası
bir arkadaşımın manson hakkındaki düşünceleri..
çok dinlemediğim bi kişi. sadece 2-3 şarksı var elimde. çoğu zaman manson dinleyeyim diye bir ihtiyaç duymadım. ama bu dış görünüşten veya yaptığı hareketten değil. kimseyi dış görünüşüyle yargılamam. annemin tabiriyle "cehennem zebanilerine benziyo, bu adam" annem haftasonlarıcehennemde tatil yapmayı severde. bir sürü cehennem zebanisi görmüştür kendisi tahminimce. tabiki de bunla bi alakası yok. hatta bi röportajında. "benim gibi olmak istiyen okadar çok genç varki, ama onları gördükce utanıyorum." demiş. "çünkü herkes kendi gi olmalı. ben kendimi böle ifade etmeyi istiyorum" diyerek konuşma devam ediyor. bence söledikleri güzel bişey. sonuçta herkesin kendi düşüncesi, yaşamı. ama MTv olmasaydı belki bu adamda böle olmazdı. çünkü Mtv nin türettiği , piyasaya soktuğu biri. hayatından memnunsa bizi ilgilendirmez sanırım. dinlemek isteyende dinler. 13-17 yaş meselesine gelirsek. bencede söyleyen arkadaşlar haklı biraz. çünkü o yaşlar genelde metal veya rock müziği tanıma yıllarıdır. ve en fazla konuşulan isimler yada en fazla duyulan isimler önce dinlenmeye başlar. sanmıyorum ki çoğumuz ilk Dream theater la başlasın bu tarz müziğe. dinleyenede saygı, sevmeyenede saaygı duymak gerek sanırım
bi marilyn manson hakkında ne kadar uzun şey yazdım. adamı nerdeyse tanımıyorum bile
bi marilyn manson hakkında ne kadar uzun şey yazdım. adamı nerdeyse tanımıyorum bile
billy- İlerlemiş Üye
Geri: bir arkadaşımın manson hakkındaki düşünceleri..
Şey aslında benim tanışmam sweet dreams şarkısı ile olmuştu we çok yeni... ama güzelküçük_vampir demiş ki:
RockForewerGuns- Moderator
-
Geri: bir arkadaşımın manson hakkındaki düşünceleri..
RockForewerGuns demiş ki:Şey aslında benim tanışmam sweet dreams şarkısı ile olmuştu we çok yeni... ama güzelküçük_vampir demiş ki:
evt güzel kükrüyo zuha
:: Marilyn Manson :: Hakkında
1 sayfadaki 1 sayfası