Forum Kuralları
4 posters
:: Manson Yardım :: Duyurular
1 sayfadaki 1 sayfası
Forum Kuralları
Arkadaslar Sitemizde Küfürlü Ve Hakaret İçerikli Yazılar Yayınlamak
Ve Sitemizde Reklam Vermek Yasaktır.Sacma Sapan Ne Oldugu Belli Olmayan Konular Acmak Ve Güzel Türkçemize Dikkat Etmeniz Site Yöneticileri Tarafından Önerilir Yoksa 3 Kere Uyarıldıktan Sonra Süresiz Banlanabilirsiniz.
Ve Sitemizde Reklam Vermek Yasaktır.Sacma Sapan Ne Oldugu Belli Olmayan Konular Acmak Ve Güzel Türkçemize Dikkat Etmeniz Site Yöneticileri Tarafından Önerilir Yoksa 3 Kere Uyarıldıktan Sonra Süresiz Banlanabilirsiniz.
En son tarafından Ptsi Tem. 23, 2007 2:07 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Forum Kuralları
ßöyle bişiye teşebbüs edeni banlayın PLS
RockForewerGuns- Moderator
-
kesinlikle sitemzin kültürünü bozmaya kmsenn hakkı yok ! Eğer ypn olursa bnce uyrma fln olmasn direk BAN lansın !!!!
ylül- Mesaj Sayısı : 25
ylül demiş ki:kesinlikle sitemzin kültürünü bozmaya kmsenn hakkı yok ! Eğer ypn olursa bnce uyrma fln olmasn direk BAN lansın !!!!
zten öle olcak ta işte tanıdıq flnsa banlarıq...
Vampire demiş ki:ylül demiş ki:kesinlikle sitemzin kültürünü bozmaya kmsenn hakkı yok ! Eğer ypn olursa bnce uyrma fln olmasn direk BAN lansın !!!!
burda tanıdıq fln beni mi kastedion :D
billy- İlerlemiş Üye
billy demiş ki:Vampire demiş ki:ylül demiş ki:kesinlikle sitemzin kültürünü bozmaya kmsenn hakkı yok ! Eğer ypn olursa bnce uyrma fln olmasn direk BAN lansın !!!!
burda tanıdıq fln beni mi kastedion :D
olabilir üzerine alınan alınsın
:: Manson Yardım :: Duyurular
1 sayfadaki 1 sayfası