Okuyun millet
5 posters
:: Manson Yardım :: Tanısma Alanı
1 sayfadaki 1 sayfası
Okuyun millet
Bylr Bu alan Sadece Slm Vermke için deil Sohbet ederiz yhaw nie böle yapiyisiniiz
Anthrax- Mesaj Sayısı : 46
Geri: Okuyun millet
ne konusjaz pekı burda o zaman ben dıyım arkadaslarr ben pek olmıjam artık sıtede ankaraya ucuyorum bılgınıze.... billy bılıyo ama sizede sölım dedımm belkı merak edenım vardır dıye
dark_room- Yeni Üye
yha şu oldu falan fllan tanısma alanı burası burda sohbet edilir ne yapcaz slm lıoz resimlere bakıoz gidioz bu gidişat ii deil ben herkeze açığım sohbette hotmailmkide alın konusuruz arkadaşlar ben anthrax manyaqım
iii sen manyaqsan bende zır delıyım karanlıkların prensesı benn cılgınn nurıyee
dark_room- Yeni Üye
WAYT prenseste olurmus ben Türkish Drakula Anthrax Her İsteyenle Her İstediği Yerde Hem Bateri de Hem Elektroda Kapısılı Ben Yılların Manyaq Anthrax İmzam Bİle KArizma
Anthrax demiş ki:WAYT prenseste olurmus ben Türkish Drakula Anthrax Her İsteyenle Her İstediği Yerde Hem Bateri de Hem Elektroda Kapısılı Ben Yılların Manyaq Anthrax İmzam Bİle KArizma
yuh ya imzan bile mi kariz ma
küçük vampir demiş ki:Anthrax demiş ki:WAYT prenseste olurmus ben Türkish Drakula Anthrax Her İsteyenle Her İstediği Yerde Hem Bateri de Hem Elektroda Kapısılı Ben Yılların Manyaq Anthrax İmzam Bİle KArizma
tabi görmüyonmu sen bateristi wayt:D
Anthrax demiş ki:küçük vampir demiş ki:Anthrax demiş ki:WAYT prenseste olurmus ben Türkish Drakula Anthrax Her İsteyenle Her İstediği Yerde Hem Bateri de Hem Elektroda Kapısılı Ben Yılların Manyaq Anthrax İmzam Bİle KArizma
ay git irenç benim hayatımda gördügün en güzel bateri çalan tip olarakta çok şekey olan tek insan var Gustav Schafer
o yaşta çocuk büyük yetenek mucize valla
küçük vampir demiş ki:Anthrax demiş ki:küçük vampir demiş ki:Anthrax demiş ki:WAYT prenseste olurmus ben Türkish Drakula Anthrax Her İsteyenle Her İstediği Yerde Hem Bateri de Hem Elektroda Kapısılı Ben Yılların Manyaq Anthrax İmzam Bİle KArizma
ay git irenç benim hayatımda gördügün en güzel bateri çalan tip olarakta çok şekey olan tek insan var Gustav Schafer
ben varken o kimmiş
Anthrax demiş ki:küçük vampir demiş ki:Anthrax demiş ki:küçük vampir demiş ki:Anthrax demiş ki:WAYT prenseste olurmus ben Türkish Drakula Anthrax Her İsteyenle Her İstediği Yerde Hem Bateri de Hem Elektroda Kapısılı Ben Yılların Manyaq Anthrax İmzam Bİle KArizma
ben varken o kimmiş
araştır ve gör dünyanın bir numaralı grubunun bateristi
hemde bir numaralı hiç mi grup kamladı onların grup birinci olu yhaw
ya burası sohbet için saçma vbe salakca
tanısma alanında sohbet mı edılır.... Chatbox açalım siteye orda yapalım...burada sadecce mıllet kndını tanıtıo..
tanısma alanında sohbet mı edılır.... Chatbox açalım siteye orda yapalım...burada sadecce mıllet kndını tanıtıo..
billy- İlerlemiş Üye
dark_room demiş ki:ne konusjaz pekı burda o zaman ben dıyım arkadaslarr ben pek olmıjam artık sıtede ankaraya ucuyorum bılgınıze.... billy bılıyo ama sizede sölım dedımm belkı merak edenım vardır dıye
cnm nereyyyeeee gitme yafff
billy demiş ki:ya burası sohbet için saçma vbe salakca
ee dogruuu biras isteyenler ozmn bana sölesinn burdaaa
:: Manson Yardım :: Tanısma Alanı
1 sayfadaki 1 sayfası